You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
AleciaBrewis
2336 Hammarskjold Dr
Burnaby, BC V5b 3c9
Canada
604-205-3121 http://www.afterglowvp.com/ *******
Tolv år efter att han öppnat sitt England-poängkonto med strejk mot Makedonien har Rooney fortfarande lika mycket entusiasm om att leka för sitt land.
Och därför har han inga planer när det gäller att avsluta sin karriär i England - han lämnar det till någon annan.
Med England nu kvalificerad för Euro 2016 kommer Rooney att spearhead de tre lejonen vid sin sjätte stora turnering nästa sommar.
Och det finns ingen anledning att tro att han kommer fortsätta fotbollskläder barn spela utanför världscupen som följer i Ryssland två år senare.
Han sa: 'Jag känner att jag kan resa till Ryssland. Efter det kan det vara en realistisk tid att se hur jag känner och om jag tycker att det inte är rätt för England eller jag själv, har jag ett beslut att göra.
Den sista mannen som försökte knäcka Charltons rekord, Gary Lineker, föll en kort.
Han skulle ha matchat matchen om han inte saknat ett straff mot Brasilien eller gjorde mål i de fyra framträdanden som följde.
Rooney har billiga fotbollströjor på nätet å andra sidan tid på sin sida. Han skulle ändå vilja slutligen lägga det ständiga samtalet om rekordet till sängs, och han känner att det inte skulle finnas någon bättre plats att göra än vid fotbollens andliga hem.
Rooney s fru Coleen reste till Serravalle för att se sin man spela 58 minuter av 6-0 vinst och parets femåriga son Kai var också där.


IsraelCoo maglie calcio poco prezzo AlannaGur
DedraEman fotbollströjor Laurenceh
KatjaBarn maglie calcio AlannahSh
CornellDA fotbollströjor GeorginaC
DallasAll fotbollströjor barn JohnetteL
RockyCarp maglie calcio EunicePet