You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
MandyUam696
Rua Joao Da Penha Azevedo 149
Campina Grande, PB 58104-573
Brazil
(83) 7483-4876 http://www.asleftasfound.com/kontakt/ *******
Jordi s fodboldkarriere er dog ikke så strålende som sin far, og han blev ofte en førsteklasses spiller til trods for at spille i topholdene. Alle fodboldklubber vil gerne have fans som John Adler, som sammen med en anden mand ved navn Liam Sweeney, er på det ulykkelige Malaysian Airlines-fly styrtede på den ukrainsk-russiske grænse tidligt på fredag.
John Adler var kendt af Newcastle United som en loyal fan. Deltag i Real Madrid trøje alle Magpies væk spil, undtagen en gang for sammenstød med en familie sorg begivenhed. Han gik til alle sine yndlingsklubber, herunder udlandet som Thailand og USA.
Begge er på vej til New Zealand for at se to præ sæson Newcastle spil mod to klubber i Dunedin og Wellington.
En række af hans naboer betalte deres sidste respekt til Alder, som menes at være blevet dræbt i Malaysia Airlines-flyvningen.
I Holyoake Gardens-kvarteret i Deckham, Gateshead, England, er han kendt af hans kendte Manchester United trøje kaldenavn som 'John The Undertaker' af kolleger og naboer.
Da nyheder brød, at John var på flugt ned i oprørsspørgsmål i Ukraine, gav naboer i dag hylder til Magpie-tilhængere efter hans elskede hold, da tragedien ramte.
Kilde Jose Mourinho fremhævede Real Madrid s sejr over Manchester United tidligt i morges, hvor en af ​​de spanske side s mål blev dømt offside.