You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
ZDQAndres686
Tigchelaarstraat 66
Zevenbergen, NB 4761 Gn
Netherlands
06-61708366 http://www.mydescubrimientos.com/Roma-48-Mirko-Antonucci-2018 *******
minutt. Det var Ronaldo som fikk et gjennombruddspass fra Joao Moutinho, med høy akselerasjon i straffesparken. I en ideell posisjon sparket Ronaldo et skudd. Men Boateng til høyre med alacrity i stand til å fjerne ballen og av Portugals gull mulighet. Han har også sett flere ganger stjele ballen som gjør Ronaldo ser frustrert.
For hans strålende prestasjon, UEFA vurdert Boateng indeks på 9,2, Roma drakt som er den høyeste poengsummen i duellen. Vurderingen er en refleksjon av Bayern München-forsvarerens prestasjon er tilfredsstillende i tysk forsvarsfestning.
Mens Ronaldo får den nest beste indeksverdien under Boateng takket være sin prestasjon er også god gjennom hele spillet. Ronaldo spilte på fire skudd på mål og mengarsiteki tre sjanser til lagkameratene sine. En annen portugisisk spiller Fabio Coentrao ble plassert tredje etter Ronaldo. Flere ganger utfører han forsvarlig forsvar og sender nøyaktig Ajax drakt tilbakemelding. Europa League Bundes - Keltisk leder Brendan Rodgers smigret lagets ungdomsspiller Moussa Dembele til himmelen. Han ringte den 20 år gamle franskmannen en 'kopiert' fra Didier Drogba aka Den neste Drogba.
Ifølge Rodgers har Moussa Dembele kjennetegnene og spillestilen som Chelsea-legende Didier Drogba. Begge har en fart, hard og vill i motstandernes forsvar.