You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
CarlHeiden6
Groningerstraatweg 116
Grijpskerk, GR 9843 Ta
Netherlands
06-86784361 http://www.asleftasfound.com/jorginho/napoli/8296282 *******
MU målrettet Suarez for at overvinde problemer på deres frontlinier efter tilbagegangen af ​​Wayne Rooney s præstation. Han forventes at erstatte Rooney vil sandsynligvis blive frigivet i juni 2017.
Barcelona sigter efter sigende efter en stor spiller, der tilhører lejren Manchester United. Spilleren vil ikke have problemer med at tænke på hans fremtid i verdenens bold.
Er figuren af ​​Manchester United forsvarer, Marcos Rojo, som nu er rygter Napoli trøje om at være Barcelonas hovedmål. Det er klart, at en fodboldspiller ikke er tilfældigt.
Rojo selv har for nylig afsløret, at han har en plan om at gå fra United, når hans kontrakt løber ud i 2019. Mens den store chef er rygter om at blive håndteret næste næste sæson, Jose Mourinho, menes at sælge flere spillere i slutningen af sæson. Nå, denne Rojo kunne være en af ​​de første til at blive solgt sammen Bayern Munche trøje med hollandskeren Memphis Depay, ifølge sportsudgivelsen. Barcelona inkluderer Manchester Uniteds højre ryg, Matteo Darmian på listen over spillere, de vil rekruttere i januar 2016 vinteroverførselsvindue.
Barcelonas plan var ganske overraskende, da Darmian blev ubrugt igen i Manchester United. Siden ankomsten af ​​manager Jose Mourinho i Old Trafford i sommeren 2016 blev det italienske landsholdsvarer aldrig spillet.