You are here:   User Profile
Register   |  Login

My Profile

   Minimize
Profile Avatar
KoryArmytage
31 Route De Lyon
Issy-Les-Moulineaux, ILE-DE-FRANCE 92130
France
01.74.43.23.46 http://www.servicodetraducao.com/Roma-4-Midfielder-Radja-Nainggolan-p-troje-9125 *******
Chelsea trøje


VM Vinder Andrea Pirlo bragte gardinen på sin glitrende fodboldkarriere på mandag og afmeldte med en besked på kvidre timer efter at have kommet som en sen erstatning for Major League Soccer side New York City i ther 2-0 sejr over Columbus Crew.
Den 38-årige foreslog sidste måned, at han ville gå på pension i slutningen af ​​sæsonen og efterlade spillet med to Champions League-titler, seks Serie A-kroner, verdensmesterskabet i 2006 vandt han med Italien, samt en række andre trofæer og æresbevisninger akkumuleret i mere end 20 år.
Ikke alene er mit eventyr i NY en ende, men også min rejse som fodboldspiller. Pirlo, der har 116 caps til sit land, sagde i meddelelsen.
Midtbanespilleren lavede sin senior debut til sin hjemby klub Brescia i en alder af 16 før han flyttede til Inter Milan i 1998.
Han kæmpede for at søm ned på et startsted på Inter, Roma trøje hvor han blev indsat bag strejkerne, og blev underskrevet af byens rivaler AC Milan i 2001 med tvivl truende over hans effektivitet.
Pirlo spillede anden fjols til Rui Costa i sin første sæson i Milano, hvor han ligesom Inter var blevet indsat som en trequartista, en position hvor hans mangel på tempo hindrede ham.
Det var kun under Carlo Ancelotti den følgende sæson, at han begyndte at blomstre, med managerens beslutning om Napoli trøje Roma trøje at flytte ham til en dybere rolle lige foran forsvaret, så hans playmaking talenter kunne komme frem.
Milan vandt Champions League og Italian Cup i 2003 med Pirlo trækker strængerne, og holdet vandt Serie A titel det følgende år, da han fortsatte med at blomstre i den regista -rolle, der siden er blevet synonymt med ham.
Da han vandt verdensmesterskabet, blev Pirlo hyldet som verdens bedste playmaker, og da hans form i Milano begyndte at falde, blev han tilbudt et skridt til Juventus.
Han nød en renæssance i Turin klubben, der førte Juventus til den første af de fire på hinanden følgende Serie A titler, han vandt med dem i sin debutperiode, før han flyttede til USA i juli 2015.
Pirlo hjalp New York City til at nå MLS-play-offs i hver af de sidste to sæsoner, men kunne ikke tilføje til hans trofæhale med klubben.
Jeg vil gerne ... takke min familie ... hvert hold, jeg havde æren til at spille for, hver holdkammerat jeg har været glad for at spille sammen med, alle de mennesker, der gjorde min karriere så utroligt, sagde han. Du vil altid være på min side og i mit hjerte.Phillisge maglie calcio a poco prezzo ConnorLut
TheronCor fotballdrakter NickFaiso
ArianneQu fotbollströjor IvorytpZo
BobbyCast Billige Fodboldtrøjer LeonoreHa
ArianneQu fotbollstr�jor IvorytpZo
FlorineCa maglie calcio MaudeMerr